MakeMeUp

Alla inlägg den 11 mars 2011

Av MakeMeUp - 11 mars 2011 23:20

  1. Har en tvågsvana sen jag var barn att jag alltid måste titta runt i rummet innan jag släcker lampan och sover. När jag var mindre var jag även tvungen att viska ”det är ingeting här och det är ingeting som kommer att komma” men den lilla delen har jag som tur är slutat med.

  2. Jag har dansat i runt 8 år.. Men slutade när jag började på gymnasiet och var på avancerad2 nivå som det hette på de sista stället jag dansade.  Men vet inte om jag är direkt bra på dans. Har även varit simmare som jag inte heller vet om det var riktigt min grej.

  3. Kan inte ta tabletter, spelar ingen roll hur små det är.. det går bara inte. Men tabletter är för amatörer. Vi som är något tar ”munsönderfallande” tabeller och vill vi vara ännu coolare kör vi på flytande för barn från 6månader;D

  4. Jag är vänterhänt (ja det kanske de flesta vet) men jag håller bestick som en högerhänt förutom när det kommer till sked och när det kommer till datorn så är det också höger som gäller, men när det gäller pennan så är det vänster. 

  5. Jag hatar apelsin.. alltså  gillar jag inte själva frukten, juice, läsk eller något annat som råkar få för sig att smaka apelsin.

Puss på dig <3

Ovido - Quiz & Flashcards